Pravne napomene

Vlasnik sadržaja

Vlasnik autorskih prava i vlasnik prava na kopiranje bilo kojega pisanog materijala i/ili fotografija na ovim web-stranicama je Hrvatsko društvo katoličkih novinara (HDKN), osim ako je naveden neki drugi autor. U tom slučaju prava na kopiranje su njegova. Bez pismene suglasnosti vlasnika prava nije dopušteno kopiranje i/ili preuzimanje pisanih i slikovnih materijala s ovih web-stranica. Sve moralne i pravne obaveze proizlaze iz gore navedenoga.

Zaštita privatnosti i kolačići (cookies)

Više o zaštiti privatnosti i o uporabi kolačića saznajte na našoj stranici Pravila privatnosti: https://www.hdkn.hr/pravila-privatnosti/

Odricanje odgovornosti

Iako smo nastojali da na našim stranicama budu samo točni podaci, pogreške je ljudski ipak nemoguće u potpunosti izbjeći. Stoga HDKN ne odgovara za točnost svih podataka. Web-stranice i njihov sadržaj koristite na vlastitu odgovornost. HDKN ne odgovara za bilo kakvu štetu nastalu uporabom naših web-stranica ili služenjem njihovim sadržajem.

Preporuke i zahvale

Naše web-stranice prilagođene su surfanju na različitim vrstama uređaja i s različitim širinama ekrana. Za osobna računala minimalna rezolucija ekrana trebala bi biti 1024×768 točaka ili veća. Web ispravno radi na gotovo svim novijim Internetskim preglednicima, a preporučamo uporabu sljedećih programa: Google Chrome, Internet Explorer, Edge, Mozilla Firefox, Opera itd.

Pri izradi naših html stranica korišten je besplatni predložak MarketPlace [styleshout], čiji je autor Erwin Aligam, dok su nove stranice rađene u WordPressu.

U starom obrascu za kontaktiranje korištena je besplatna PHP Contact form with Captcha skripta, vlasništvo  www.thewebhelp.com.

Zahvaljujemo svima čijim se vrijednim radom možemo služiti.

Ako uočite bilo kakvu pogrešku na stranicama ili probleme s prikazom sadržaja weba, molimo Vas javite nam ih. Hvala!

Uvjeti uporabe ili pravne napomene objavljene su 7. travnja 2011., a dopunjene 20. lipnja 2014. (kada smo prešli na WordPress) te 24. svibnja 2018. (uoči primjene GDPR-a).