Tijelo sv. Leopolda

Uz dolazak tijela sv. Leopolda

POZIV NA KONFERENCIJU ZA MEDIJE U POVODU
DOLASKA TIJELA SV. LEOPOLDA BOGDANA MANDIĆA U ZAGREB

Fra Jure Šarčević, provincijal hrvatskih franjevaca kapucina 4. travnja je uputio poziv na konferenciju za medije u povodu dolaska neraspadnutoga tijela sv. Leopolda Bogdana Mandića u Zagreb.

“Tijelo svetoga hrvatskog kapucina, kojeg je papa Franjo, zajedno s p. Piom proglasio zaštitnikom Godine milosrđa, boravit će u Zagrebu u organizaciji Hrvatske kapucinske provincije od srijede 13. do ponedjeljka 18. travnja 2016. godine.”

Konferencija za medije će se održati u petak 8. travnja u 11 sati u kapucinskome samostanu u Ulici sv. Leopolda Bogdana Mandića 41, Zagreb – Dubrava.

Na konferenciji, na kojoj će biti predstavljen detaljni program boravka tijela sv. Leopolda u Zagrebu te popratni sadržaji, sudjelovat će provincijal Hrvatske kapucinske provincije i predsjednik Hrvatske konferencije viših redovničkih poglavara i poglavarica fra Jure Šarčević, gvardijan samostana fra Juro Šimić, te članice pripremnog odbora Tanja Baran i Suzana Peran.

“Unaprijed Vam zahvaljujemo na izvještavanju o tome važnom događaju za Crkvu u Hrvata te Vas radosno očekujemo”, zaključuje fra Jura Šarčević.