HDKN

HRVATSKO DRUŠTVO KATOLIČKIH NOVINARA

CROATIAN ASSOCIATION OF CATHOLIC JOURNALISTS

KROATISCHER VEREIN KATHOLISCHER JOURNALISTEN

ASSOCIATION CROATE DES JOURNALISTES CATHOLIQUES

ASSOCIAZIONE CROATA DEI GIORNALISTI CATTOLICI

Prava i obveze

Ova stranica donosi napomene o autorskim pravima, o zaštiti privatnosti korisnika naših stranica te o želji da ne dođe do bilo kakvih neželjenih posljedica kod korisnika naših stranica. Ujedno zahvaljujemo svima čije autorske tekstove donosimo. Ukoliko nismo naveli nekog od vlasnika autorskih prava sadržaja koji se nude na našem webu, jer nam je nepoznat, molimo da nam to javite i pogrešku ćemo ispraviti.

Ispunite web obrazac i mi ćemo vas kontaktirati. Hvala!

Pravne napomene

 
Vlasnik autorskih prava i vlasnik prava na kopiranje bilo kojega pisanog materijala i/ili fotografija na ovim web stranicama je Hrvatsko društvo katoličkih novinara (HDKN), osim ako je naveden neki drugi autor. U tom slučaju prava na kopiranje su njegova. Bez pismene suglasnosti vlasnika prava nije dopušteno kopiranje i/ili preuzimanje pisanih i slikovnih materijala s ovih web stranica. Sve moralne i pravne obaveze proizlaze iz gore navedenoga.

Izjava o zaštiti privatnosti

 
Bilo koja informacija koju ostavite na ovim stranicama, uključujući e-mail adrese, neće biti zloupotrijebljena, prodana ili predana trećim osobama bez vašega prethodnog pristanka, niti će biti upotrijebljena za bilo što drugo osim da vas kontaktiramo.

Odricanje odgovornosti

 
Iako smo nastojali da na našim stranicama budu samo točni podaci, pogreške je ljudski ipak nemoguće u potpunosti izbjeći. Stoga HDKN ne odgovara za točnost svih podataka. Web stranice i njihov sadržaj koristite na vlastitu odgovornost. HDKN ne odgovara za bilo kakvu štetu nastalu uporabom naših web stranica ili služenjem njihovim sadržajem.

Preporuke i zahvale

 
Naše web stranice prilagođene su surfanju s rezolucijom ekrana 1024x768 točaka ili s još većom razlučivošću. Web ispravno radi na gotovo svim novijim Internetskim preglednicima, a preporučamo uporabu sljedećih programa: Google Chrome, Internet Explorer, Mozilla Firefox, Opera itd.

Pri izradi ovih web stranica korišten je besplatni predložak MarketPlace [styleshout], čiji je autor Erwin Aligam.

U obrascu za kontaktiranje korištena je besplatna PHP Contact form with Captcha skripta, vlasništvo www.thewebhelp.com.

Ako uočite bilo kakvu pogrešku na stranicama ili probleme s prikazom sadržaja weba, molimo vas javite nam ih. Hvala!